Friday, March 28, 2014

First giveaway!

Ca sa condimentam un pic toata treaba pe aici, vom incepe prin a oferi o arma de Axe.
Tot ceea ce trebuie sa faci este:
1. Like - Blog.
2. Like - Facebook Page - DotA 2
3. Comment si share la statusul postat pe pagina de facebook, legat de giveaway.

Castigatorul va fi anuntat duminica, 30.04, ora 20.30, prin random.org.

Giveaway deadline: 30.04.2014, 20.30

Item given: Red Mist Reaper's Scythe (Axe)

Good Luck!

DotA 2 - Take it or leave it!

As incepe cu o usoara descriere despre joc, dar banuiesc ca din moment ce te afli pe acest site, este evident ca stii deja suficiente despre DotA astfel incat sa nu incep sa te plictisesc; totusi, acest blog se adreseaza si persoanelor care abia descopera jocul, asa ca voi lasa un link cu putina informatie: DotA 2 - Wikipedia.

Bun, sa zicem ca am trecut peste partea introductiva, am scapat de expozitiune, dupa cum se zicea pe vremea limbii romane din liceu; este timpul acum sa trecem la intriga: de ce am conceput acest blog despre DotA? Vom face o mini-lista cu niste argumente.

I. De ce DotA 2?

1. Nu exista alt blog despre DotA 2 in limba romana. (sau cel putin unul cunoscut)

2. Imediat se fac 8 ani de cand experimentez lumea DotA si vreau sa impartasesc tot ce am invatat cu voi. (mai putine cu jucatorii avansati, mai multe cu incepatorii)

3. Am hotarat ca din moment ce am jucat aproape 4000 de ore si am urmarit extrem de multe meciuri competitive, dar si stream-uri ale jucatorilor profesionisti sau semi-profesionisti, ar fi bine sa incerc sa ofer un insight asupra scenei non-amatoare, asupra deciziilor luate, asupra gandirii unora dintre cei mai cunoscuti sau, de ce nu, idei si strategii venite pur si simplu de la mine.

II. Ce se va intampla pe acest blog?

1. Tutoriale, idei, ghiduri.

2. Informatii despre cele mai importante evenimente, atat international, cat si pe plan romanesc.

3. Informatii despre turnee amatoare, atat 5v5, dar mai ales 1v1.

4. Saptamanal, cate un GIVEAWAY de cosmetice.

5. Challenge-uri 1v1, premii in iteme.

6. Probabil cateva turnee special create pentru voi, 5v5 sau 1v1.

III. Alte informatii utile

1. Voi face si concursuri, legate de strategii ale eroilor, item build-uri, iar castigatorul va primi atat item cosmetic, cat si un post despre experienta lui de jucator, facandu-i public dotabuff-ul si, de ce nu, ratingul.

2. Vom crea o sectiune in care sa se poata discuta intre playeri.

3. Vom crea o sectiune in care se pot forma diverse echipe de 5v5 (stiu ca e usor sa joci bine, dar greu sa joci bine competitiv, si chiar mai greu sa gasesti alti 4 oameni cu care sa joci)

4. Vom crea si o pagina de facebook/twitter, probabil si un channel de youtube, unde vom anunta sau posta tot ceea ce vom crede a fi util pentru voi, jucatorii de DotA amatori sau profesionisti, din Romania.

Va multumesc pentru vizita si sper sa facem safe lane farm aici, sa avem suficienti creepi incat sa fim sigur ca am invatat ceva.

Zi faina in continuare!